Jenny is stress de baas door acupunctuur


“De stress gleed van me af”

Jenny (35) wordt weer uitgerust wakker. Zij kan stress de baas dankzij acupunctuur.
“Ik wist heel goed waar de oorzaak lag van mijn klachten. In mijn drukke baan in de evenementenbranche had ik werkweken van regelmatig 50 uur. Ik had constant een gehaast gevoel. In de nacht wakker liggen en behoorlijk piekeren. In de ochtend stond ik dus gebroken op. Ik zocht naar een oplossing uit deze vicieuze cirkel zonder mijn baan te hoeven opzeggen.”

“Gelukkig adviseerde een collega mij acupunctuur bij Mieke Siwpersad. Ik vertelde Mieke mijn klachten: slecht slapen, stress, innerlijke onrust, overmatig eten (maar geen overgewicht) en een onregelmatige menstruatie.”

“Al na de eerste afspraak voelde ik me stukken rustiger. Het was net alsof de stress letterlijk van me afgleed en werd vervangen door een heerlijke ontspanning. Er kwam de eerste tijd wel flink wat moeheid los. Ik heb nu ongeveer acht behandelingen gehad en ik voel me al veel beter. Als ik ga slapen, kan ik alle zorgen loslaten dus mijn nachtrust is met sprongen vooruit gegaan. Ik laat me niet meer gek maken, geef mijn grenzen veel beter aan. Zelfs in drukke periodes blijf ik bij mezelf.”