Lia komt hormonaal in balans en heeft meer energie

pijn nek acupunctuur

Lia (46) komt hormonaal in balans en krijgt meer energie

Zo gauw bij Lia de hormoonbalans hersteld is, komt haar hele lichaam weer in evenwicht, en is zij tevens in staat om af te vallen.

“Jarenlang was ik gewend om te veel werk en te veel hooi op de vork te nemen. Toen ik dacht nog een cursus te kunnen toevoegen aan mijn drukke bestaan, deed dit mij de das om, met een burn-out tot gevolg. Ik was altijd moe, te dik en futloos. Ik wilde heel erg graag afvallen maar dat lukte niet, sterker nog ik kwam alleen maar aan.”

“Ik stopte met de pil maar een normale menstruatie bleef uit. Overgangsverschijnselen kwamen aan de oppervlakte. De menstruatie kwam uiteindelijk toch op gang en plots sloeg mijn lijf door naar de andere kant: ik bleef vloeien tot aan bloedarmoede toe. Na een behandeling in het ziekenhuis en ondersteund door de behandeling met de acupunctuurnaaldjes kon het vloeien worden gestopt, De overgangsverschijnselen verdwenen. Eerst moest mijn lichaam in evenwicht komen om te kunnen afvallen. Alle organen, zoals milt, nieren, hart, hangen met elkaar samen. Na enige tijd van meerdere behandelingen volgden ups en downs elkaar snel op. Er zijn dagen dat ik me herboren voel en zin heb in dingen om prompt de dag erna weer in te storten. Maar mijn energie komt langzamerhand gelukkig weer terug. Ik voel me vaker beter en herstel sneller na een dip. Dit maakt mij enorm blij.”

“Ik zeg het heel voorzichtig maar eindelijk ben ik langzaam maar zeker aan het afvallen. Dat betekent dat mijn lijf in evenwicht begint te komen.”

“Ik ben zo blij dat ik de stap naar acupunctuur gezet heb en zal het ook iedereen aanraden. Ik bedank mw. Siwpersad voor de goede begeleiding, kundigheid en geduld.”