Coby Staffeleu loopt nu weer met gezwinde pas

“Al ruim drie maanden werd ik geplaagd door een hielspoor, die voor veel pijn bij het lopen zorgde. In die tijd brak ik ook nog mijn pols.

Per toeval – maar wat is toeval? – kwam mevrouw Siwpersad op mijn pad.

Toen zij en ik elkaar zagen, was ik net uit het gips met die pols en kon hem nog nauwelijks gebruiken. Zij vertelde me dat ze Chinese geneeskunde had gestudeerd en me kon helpen met acupunctuur om de genezing versnellen. De andere dag sprak ik een behandeldatum met haar af.

In een kleine maand, na 7 behandelingen, kan ik mijn hand en pols weer behoorlijk goed gebruiken! Lopen op een vlakke ondergrond gaat bijna pijnloos nu. Forse heuvels: stijgen, maar vooral dalen, moet ik nog niet urenlang willen, maar het herstelt toch wel weer na een nachtje slapen.

Naast acupunctuur geeft mw. Siwpersad ook veel tips over voeding, hetgeen een mooie aanvulling is.Haar grote belangstelling voor familiegeschiedenis, stemt mij tot nadenken en werpt nieuw licht op de klachten en wellicht ook op de oorzaken.

Ik ben heel blij met deze verbetering.”