Claudia tóch onverwacht in blijde verwachting

Acupunctuur maakte een hormoonbehandeling overbodig

Claudia vertelt hierover het volgende: mijn man en ik hadden een kinderwens.
Ik was al een klein jaar gestopt met de pil maar werd maar niet ongesteld.
Ik werd hiervoor doorverwezen naar het ziekenhuis en uit onderzoeken bleek dat ik zelf heel weinig eitjes zou produceren. Hierdoor had ik maar 20 procent kans om op een natuurlijke manier zwanger te raken. Ik had van alles meegekregen om aan hormoontherapie te beginnen.
Ik vertelde dit aan een vriendin en zij zei tegen mij dat ik acupunctuur moest gaan proberen. Ze had hier succesverhalen over gehoord doordat vrouwen op deze manier zwanger waren geraakt. Zo kwam ik dus bij Mieke terecht.

Na de eerste sessie werd ik meteen 2 dagen later al ongesteld: echt zo bijzonder!
Ik was helemaal blij en gaf Mieke eerst de kans om mij te helpen om zwanger te worden voordat ik zou gaan starten met eventueel hormoontherapie.
Ik geloof na nog 1 of 2 sessies was ik zwanger! Ik kon de testen niet geloven en heb er meerdere thuis gedaan ha ha…
Wij zijn Mieke ook erg dankbaar dat zij ons geholpen heeft en wij hebben nu een prachtige zoon van 10 maanden oud!